Recuperari creante

Cu ce te putem ajuta?

Daca ai nevoie de mai multe informatii, nu ezita sa ne contactezi!

ECHIPA “SUPORT LEGAL” vă oferă posibilitatea ca prin intermediul unor servicii juridice profesioniste să vă recuperați creanța pe care debitorul sau debitorii v-o datorează.

Astfel, echipa noastră oferă suportul legal necesar CREDITORILOR care au de recuperat datorii de la cei care nu-și plătesc la timp datoriile sau care nu le plătesc deloc.

Prin urmare, juriștii noștri vă vor verifica cu atenție actele care atestă existența creanței și situația financiară a debitorului, iar în cazul în care aveți șanse de succes vă vom îndruma, din punct de vedere juridic, pentru a iniția demersurile legale în recuperarea datoriilor restante.

Participând activ in toate procedurile cunoscute de recuperare a creanțelor, echipa noastră vă oferă sprijin pentru inițierea următoarelor demersuri de formulare a:

  • somațiilor de plată;
  • ordonanțelor de plata;
  • cererilor cu valoare redusa;
  • cererii de chemare în judecată a debitorilor, pentru recuperarea creanței;
  • cererilor privind intrarea in insolventa a debitorului (persoană juridică).

Pentru a beneficia suportul legal de care aveți nevoie, nu ezitați să completați formularul de contact sau prin intermediul adresei de e-mail contract@suportlegal.ro, prin care ne faceți cunoscută problema dumneavoastră, iar în termen de 24 de ore o să primiți soluțiile pe care le aveți la dispoziție.