Malpraxis

Cu ce te putem ajuta?

Daca ai nevoie de mai multe informatii, nu ezita sa ne contactezi!

Echipa www.SuportLegal.ro își propune să vină în ajutorul celor care sunt victime ale sistemului medical din România și să asigure acestora asistența juridică necesară pentru angajarea răspunderii civile a celor care au prejudiciat pacienții.

Echipa noastră este specializată în recuperarea daunelor produse prin faptele ilicite ale cadrelor medicale, ajutând în ultimii 10 ani peste 1000 de pacienți vătămați de sistemul medical.

Astfel, pentru medici, medici dentiști, farmaciști, asistenți medicali și moașele care acordă servicii medicale sau pentru unitățile sanitare publice sau private,care își încalcă obligațiile profesionale, se poate angaja răspunderea civilă sau delictuală a acestora.

Obligația reparării integrale a prejudiciului suferit de către cei vătămați de fapta ilicită a profesioniștilor din domeniul medical se poate angaja prin apelarea la serviciile echipei www.suportlegal.ro.

Acordam asistență juridică specializată celor care sunt victime ale malpraxis-ului, pentru repararea prejudiciilor morale si fizice.

Contactați-ne pentru a primi suportul legal necesar in cauzele de malpraxis.