Divorț și partaj

Cu ce te putem ajuta?

Daca ai nevoie de mai multe informatii, nu ezita sa ne contactezi!

Divortul este o parte delicata si uneori de ce nu, dureroasa, insa isi face simtita prezenta din ce in ce mai des in zilele noastre. Divortul se poate realiza prin consimtamantul ambelor persoane, in fata unui notar, sau in cazurile mai complicate, in fata instantei. Echipa noastra de specialisti, ofera suport legal in orice problema inclusa in acest domeniu de expertiza.

Lucrurile pot parea simple la inceput, dar exista factori colaterali, care ingruneaza procedeul divortului si/sau partajului. Daca sotii trebuie sa imparta bunurile iar unul dintre acestia nu este de acord si considera ca ii sunt incalcate drepturile, acesta trebuie sa se indrepte asupra ocrotirii de catre instanta a drepturilor lezate.

In cazul in care, in urma casatoriei au aparut si copii, divortul si/sau  partajul devine si  mai delicat, deoarece drepturile minorilor trebuie sa primeze  Ceea ce multi dintre noi nu stim este ca pensia de intretinere acordata copilului in caz de divort reprezinta obligatia parintelui de a contribui la cheltuielile de crestere, educare, pregatire profesionala a acestuia si semnifica mai ales un drept al copilului la care niciunul dintre parinti nu poate renunta.

Echipa noastra cu o vasta experienta in acest domeniu vine in ajutorul dumneavoastra in toate situatiile care nu pot fi rezolvate cu usurinta precum:

  • Incredintarea minorilor
  • Impartirea bunurilor rezultate in timpul casatoriei
  • Stabilirea programului de vizita si a pensiei de intretinere