Darea in plata

Cu ce te putem ajuta?

Daca ai nevoie de mai multe informatii, nu ezita sa ne contactezi!

Echipa noastră de juriști vă poate ajuta cu sportul legal necesar pentru aplicarea legii darii în plată, astfel pentru orice informație sau pentru solicitarea serviciilor juridice vă stăm la dispoziție.

Pentru a avea efectul dorit, procedura dării în plată trebuie să fie aplicată într-un mod profesionist, astfel încât să fie evitate eventualele împiedicări pe care instituția de credit le va iniția.

Legea dării în plată se adresează celor care au contractat un credit imobiliar de la o instituție bancară, iar în urma acestui credit beneficiarii nu-și mai pot achita ratele.

Persoanele aflate într-o astfel de situație pot alege să-ți predea imobilul pentru scăpa de toate datoriile contractate prin creditul imobiliar.

Aplicarea legii dării în plată este posibilă, însă, numai în anumite condiții. Condiții pe care juriști noștri le analizează pentru fiecare speță în parte.

Solicitați suportul nostru legal, pentru a verifica condițiile de admisibilitatea pentru o eventuală aplicare a legii dării în plată.

Pentru a beneficia suportul legal de care aveți nevoie, nu ezitați să completați formularul de contact sauprin intermediul adresei de e-mail contact@suportlegal.ro, prin care ne faceți cunoscută problema dumneavoastră, iar în termen de 24 de ore o să primiți soluțiile pe care le aveți la dispoziție.