Cum funcționează

Cu ce te putem ajuta?

Daca ai nevoie de mai multe informatii, nu ezita sa ne contactezi!

Atunci când ai o  situație  de rezolvat trebuie sa ne contactezi prin intermediul site-ului www.suportlegal.ro, prin intermediul adresei de e-mail contact@suportlegal.ro sau telefonic. În maxim 24 de ore vei fi contactat de către unul dintre specialistii noștri pentru a stabili pașii ce trebuie urmați.

PASI DE URMAT: Ne contactezi!

Prin intermediul formularului de contact de pe site-ul www.suportlegal.ro sau prin intermediul adresei de e-mail contact@suportlegal.ro, și astfel ne poți consulta cu privire la problema ta!

Te contactam noi!

După primirea solicitării tale, în maxim 24 de ore, te vom contacta pentru a-ți expune posibilitățile  pe care le ai la dispoziție.

Îți analizăm actele sau situația de fapt, apoi oferim soluțiile pe care le ai la îndemână și, totodată, suportul  pentru exercitarea drepturilor tale si rezolvarea problemei aparute.

Semnăm contractul!

În urma acordului tău, pentru a beneficia de serviciile noastre, ne întâlnim la biroul nostru sau, prin intermediul adresei de e-mail, îți trimitem contractul, pentru a-l semna.

Noi ne ocupam de speța ta.

După semnarea contractului ne vom ocupa de cauza ta. Adică, în baza contractului, beneficiezi de servicii profesioniste oferite de echipa noastra, iar aceasta îți va exercita drepturile tale în conformitate cu legislația în vigoare.